Hein Loeffen (adviseur)

"Een gang naar de rechter is soms onvermijdelijk, maar als je een conflict kunt oplossen buiten de rechtszaal zou dat de voorkeur moeten hebben. Het gaat veelal sneller, is meestal goedkoper en het zet de verhoudingen tussen partijen minder op scherp.

Na mijn afstuderen aan de KUB in Tilburg startte ik in 1981 als advocaat in Geldrop. Daarna bouwde ik een algemene praktijk op, waarin zowel particulieren als het MKB werden bijgestaan.

Met name op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en personen- en familierecht heb ik ruime ervaring en kennis opgebouwd. Eind 2019 ben ik gepensioneerd en als advocaat gestopt. Sindsdien ben ik nog wel als adviseur betrokken bij GLDK.

Ik heb veel affiniteit met sport en heb vele jaren bestuursfuncties bekleed bij diverse sportverenigingen. Uit ervaring weet ik dat het veel voldoening geeft om samen met je team een goed resultaat te bereiken. Dat vraagt inzet en kwaliteit. Het streven is om, met de passende middelen en benodigde kennis, een juridisch probleem/geschil in samenwerking met de GLDK-cliënten op te lossen op een wijze die hen tevreden stemt."

Rechtsgebieden

Direct contact opnemen

Vestiging:
Telefoon:
Fax:

Geldrop
040-2852746
040-2859085

Stel hier uw vraag aan Hein Loeffen (adviseur)

Stel hier uw vragen voor het gratis spreekuur onlineWilt u voor een goede en snelle beantwoording s.v.p. de onderstaande gegevens invullen?

Hartelijk dank voor uw bericht.

Helaas is er iets misgegaan met het versturen van uw bericht, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.