Tamara Schonenburg

Een goed advies is altijd maatwerk. Iedere klant en iedere zaak is anders. Ik ga graag de uitdaging aan om voor iedere klant het beste resultaat te behalen.

In het rechtsgebiedenregister van De Nederlandse Orde van Advocaten sta ik geregistreerd onder het rechtsgebied 'Arbeidsrecht' en 'Personen- en Familierecht'. Deze registratie verplicht mij volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten, jaarlijks tien opleidingspunten te behalen op deze rechtsgebieden.

De regels rondom het arbeidsrecht en het personen- en familierecht veranderen snel. Ik volg deze wijzigingen op de voet en blijf me ontwikkelen. Zo heb ik de Postacademische Leergang Arbeidsrecht, een specialisatieopleiding binnen het arbeidsrecht, met succes afgerond. Ik adviseer en begeleid zowel werkgevers als werknemers. Ik geef praktische en duidelijke adviezen, waar u als klant gegarandeerd mee uit de voeten kunt. Daarnaast vind ik een korte afstand tussen klant en advocaat belangrijk.

Emoties bij klanten, zeker in het familierecht, kunnen hoog oplopen. Mijn rol in het proces is daarom erg belangrijk. Veelal hebben partijen samen kinderen. Dit betekent dat ze ondanks de scheiding vaak toch nog lange tijd aan elkaar verbonden zijn. Ik streef er dan ook altijd naar om tot een bevredigende oplossing te komen, zonder dat het een gevecht wordt. Soms lukt het partijen niet om gezamenlijk tot afspraken te komen. De rechter zal dan een beslissing moeten nemen. Ook in het geval er een gerechtelijke procedure gevoerd moet worden, kunt u als klant op mij rekenen.  

 

Rechtsgebieden

Direct contact opnemen

Vestiging:
Telefoon:
Fax:

Geldrop
040-2852746
040-2859085

Stel hier uw vraag aan Tamara Schonenburg

Stel hier uw vragen voor het gratis spreekuur onlineWilt u voor een goede en snelle beantwoording s.v.p. de onderstaande gegevens invullen?

Hartelijk dank voor uw bericht.

Helaas is er iets misgegaan met het versturen van uw bericht, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.