Vastgoed- en huurrecht

Onze advocaten vastgoed- en huurrecht hebben vele jaren ervaring en deskundigheid opgebouwd met het adviseren en procederen, zowel voor ondernemingen als voor particulieren.

In het vastgoedrecht houden wij ons bezig met het bouwrecht, geschillen rondom koop en verkoop van onroerende zaken, het burenrecht, ruimtelijk ordeningsrecht etc. We zijn gewend om voor diverse partijen in deze branche op te treden, zoals opdrachtgevers, (onder-)aannemers, architecten, vastgoedbeleggers en anderen. Via een doelgerichte en snelle advisering wordt gestreefd naar een goede (en creatieve) oplossing. Werkt dit niet, dan procederen we slagvaardig in o.a. bouwarbitragezaken, procedures voor rechtbank en Raad van State.

Ook particulieren kunnen voor allerlei geschillen op dit gebied bij ons terecht. Met regelmaat adviseren wij opdrachtgevers die bij de (ver)bouw van woonruimte aanlopen tegen verborgen gebreken, een geschil over de aanneemsom, discussie over meer- en minderwerk, etc.
Als u voor onze adviezen en bijstand niet in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtshulp (een toevoeging), staan we u bij tegen een aantrekkelijk tarief.

Op het gebied van het huurrecht verlenen wij onze diensten aan huurders en verhuurders.

Onze advocaten maken en beoordelen uw contracten (woonruimte en bedrijfsruimte) en voeren voor ondernemingen en particulieren procedures over huurprijzen, indeplaatsstelling, etc. Daarnaast staan wij u bij in andere kwesties zoals huur- en ontruimingsbescherming, contractsovername, gebreken, achterstallig onderhoud, etc.

U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen (bellen of via e-mail) voor een oriënterend gesprek. 


Stel hier uw vragen voor het gratis spreekuur onlineWilt u voor een goede en snelle beantwoording s.v.p. de onderstaande gegevens invullen?

Hartelijk dank voor uw bericht.

Helaas is er iets misgegaan met het versturen van uw bericht, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.