Sietske Wagter

"Soms lopen huwelijken/relaties niet zoals u van tevoren verwacht had. Een onafhankelijk juridisch advies kan dan uitkomst bieden. Voor mij geldt: hoe meer ik ergens vanaf weet, hoe interessanter het wordt. Dat geldt ook voor mijn vakgebied, het personen- en familierecht. 

Steeds vaker kiezen partijen voor mediation, dit wil zeggen door gezamenlijk overleg onder leiding van een mediator tot een aanvaardbare oplossing komen. Het resultaat is veelal bevredigender dan de beslissing van een rechter. En daarnaast voorkomt mediation over het algemeen ook toekomstige (nieuwe) problemen.

Indien mediation niet de meest voor de hand liggende oplossing is en uw omstandigheden vragen om een directe actie, zal ik deze daadkrachtig ondernemen in de vorm van een gerechtelijke procedure. In dergelijke kwesties treed ik uiteraard enkel voor één partij op. Een echtscheiding is vaak een zeer emotioneel proces. Een gevecht tussen gevoel en verstand waarbij veel op het spel staat. Bijna altijd blijkt dat er voor elk geschil een acceptabele oplossing is. Het is echter niet altijd gemakkelijk voor de betrokkenen om deze direct te zien. Ik kan u hierbij goed behulpzaam zijn omdat ik buiten het conflict sta en de juridische relevantie in de gaten houd.

In het rechtsgebiedenregister van De Nederlandse Orde van Advocaten sta ik geregistreerd onder het rechtsgebied 'Personen- en Familierecht'. Deze registratie verplicht mij volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten, jaarlijks tien opleidingspunten te behalen. Ik ben opgeleid en getraind als mediator en lid van de vFAS en MFN en kan samen met u dit pad bewandelen.
                         logo VFAS

Daarnaast ben ik ook actief op het gebied van alimentatie, omgangsregelingen, gezagskwesties, adoptie etc. Verder werk ik samen met GLDK-collega’s in Geldrop die ook in het personen- en familierecht werkzaam zijn, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Mensen denken vaak bij advocaten aan dikdoenerij en het spreken in wollige taal maar mijn motto is vooral 'luisteren'. Daarna structuur aanbrengen en het proces slagvaardig leiden. Dit is mij op het lijf geschreven."

Rechtsgebieden

Direct contact opnemen

Vestiging:
Telefoon:
Fax:

Geldrop
040-2852746
040-2859085

Stel hier uw vraag aan Sietske Wagter

Stel hier uw vragen voor het gratis spreekuur onlineWilt u voor een goede en snelle beantwoording s.v.p. de onderstaande gegevens invullen?

Hartelijk dank voor uw bericht.

Helaas is er iets misgegaan met het versturen van uw bericht, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.