Ervaren, betrouwbaar, toegankelijk, deskundig, oplossingsgericht!

“… Mijn motto is vooral 'luisteren'. Daarna structuur aanbrengen en het proces slagvaardig leiden....”

"... een enthousiaste client geeft voldoening en de beste PR."

Op-Recht betrokken, betrouwbaar en professioneel

(Echt)scheidingsrecht en familierecht


Over GLDK Advocaten & Scheidingsmediation

Het advocatenkantoor in de regio Geldrop, Eindhoven - Helmond.

De oorsprong van GLDK Advocaten ligt in het jaar 1978 toen Jan van Gastel aan de Parallelweg in Geldrop een advocatenkantoor begon. Samen met Hein Loeffen ontstond Van Gastel en Loeffen Advocaten en jaren later is een samenwerking aangegaan met Dillen advocaten uit Eindhoven en Knopper advocaten uit Helmond. De kantoren zijn na het samengaan gevestigd in Geldrop. 

Met een solide basis in het verleden en een heldere blik op de toekomst zijn wij een eigentijds en no-nonsens advocatenkantoor. Op dit moment werken er 4 personen bij GLDK, waarvan er 2 advocaat en/of mediator zijn. Bij ons werken mensen die zich intensief voor uw zaak inzetten. Wij geloven in de kracht van een advocatenkantoor dat herkenbaar is voor de cliënten, gemakkelijk toegankelijk is, in teamverband samenwerkt en korte lijnen heeft. GLDK biedt u deskundigheid op de meest voorkomende rechtsgebieden, zonder dat dit afbreuk doet aan een persoonlijke aanpak.

GLDK verricht al haar werkzaamheden volgens haar Algemene Voorwaarden. Onze tarieven in betalende zaken zijn in de markt zonder meer concurrerend te noemen. Verder werken wij in voorkomende gevallen op basis van door de overheid verleende gesubsidieerde rechtshulp (de zgn toevoeging). Vraag onze advocaten vrijblijvend naar de specifieke mogelijkheden in uw situatie.

Gratis juridisch spreekuur
Particulieren en ondernemers kunnen gebruik maken van ons gratis juridisch spreekuur.
Op ons kantoor in Geldrop kunt u twee keer in de week terecht. Iedere maandag van 18.30 tot 19.30 uur en op donderdag van 16.30 tot 17.30 uur. Wij verzoeken u eerst contact op te nemen met ons kantoor om een afspraak te maken. Als u uw vragen liever digitaal stelt, kunt u gebruik maken van ons gratis spreekuur online. We staan u graag terzijde met een persoonlijke en oplossingsgerichte benadering om voor u het beste resultaat te behalen.

GLDK-Attendering
Deze digitale nieuwsbrief bevat interessante informatie voor onze relaties op allerlei rechtsgebieden. Belangstellenden kunnen zich via de contactpagina van www.gldk-advocaten.nl aanmelden of door het versturen van een lege email via deze link: aanmelden voor GLDK-attendering.

Zie hier onze vermelding op www.advocaat-info.nl


Stel hier uw vragen voor het gratis spreekuur onlineWilt u voor een goede en snelle beantwoording s.v.p. de onderstaande gegevens invullen?

Hartelijk dank voor uw bericht.

Helaas is er iets misgegaan met het versturen van uw bericht, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.