Mediation

Ons kantoor faciliteert ook mediation. Dit houdt in dat partijen onder begeleiding van een bemiddelaar (mediator, tevens zijnde een advocaat) de gevolgen van hun scheiding regelen.

De mediator treedt voor beide partijen op en beide posities van partijen worden door de mediator uitgelegd. U zult onder begeleiding met elkaar in gesprek gaan, om zo hopelijk met elkaar de meest passende afspraken te kunnen maken om de gevolgen van de scheiding te regelen.

Mediation bespaart niet alleen geld, maar ook tijd. En nog belangrijker; u communiceert over datgene wat partijen daadwerkelijk als probleem beschouwen. Dit is belangrijk omdat u, met name in het geval dat er kinderen zijn, ook in de toekomst nog met elkaar wilt kunnen communiceren.

Ook enkel voor het opstellen / aanpassen van een ouderschapsplan / omgangsregeling of (her)berekenen van alimentatie, kunt u bij ons terecht.

Onze mediator:


mr Sietske Wagter
 

Wij staan als  advocaat / mediator al jarenlang cliënten bij in de regio: 
Geldrop - Mierlo - Heeze Leende - Veldhoven EindhovenHelmondValkenswaard - Nuenen Waalre


Stel hier uw vragen voor het gratis spreekuur onlineWilt u voor een goede en snelle beantwoording s.v.p. de onderstaande gegevens invullen?

Hartelijk dank voor uw bericht.

Helaas is er iets misgegaan met het versturen van uw bericht, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.