Strafrecht

Iedereen kan, op verschillende manieren, met het strafrecht in aanraking komen. Het is belangrijk dat u dan wordt bijgestaan door een goede strafrechtadvocaat die bereid is u scherp en standvastig te verdedigen. Die niet bang is om tegen de stroom in te gaan. Bij GLDK bent u daarvoor aan het juiste adres! Daarbij bekijken we uiteraard zorgvuldig of u voor gesubsidieerde rechtshulp (een toevoeging) in aanmerking komt.

Schakel een strafrechtadvocaat zo vroeg mogelijk in, zodat bijtijds de verdedigingsstrategie kan worden bepaald. Zoveel als mogelijk zijn de GLDK-advocaten erop uit om ontlastende gegevens te verzamelen en uw positie in het strafproces te versterken.

U kunt ons inschakelen voor strafzaken op allerlei gebied. Niet alleen om u als verdachte bij te staan, maar ook voor het terugkrijgen van in beslag genomen spullen, zoals uw rijbewijs. Of voor het krijgen van schadevergoeding, bijv. als een tijd ten onrechte in voorlopige hechtenis hebt gezeten.

Vaak wordt door de officier van justitie aan de verdachte aangeboden om met een taakstraf of een geldboete de strafzaak af te doen. In lang niet alle gevallen doet u er verstandig aan dat voorstel te accepteren. Sowieso is het verstandig (tijdig) met een van onze strafrechtadvocaten overleg te voeren.

Ook als slachtoffer (u overweegt het doen van aangifte of hebt al aangifte gedaan) kunnen wij u goed adviseren en bijstaan. In het strafproces kunnen wij uw schadevordering indienen, maar soms is het beter andere wegen te bewandelen (een civiele procedure starten, een beroep te doen op het Schadefonds Geweldsmisdrijven, etc.). Leidt uw aangifte bij de politie of de officier van justitie niet tot vervolging, dan kunnen wij voor u een klacht bij het gerechtshof hiertegen indienen.

Wij vinden dat een goede en betrokken advocaat zich in beide kanten van een zaak goed moeten kunnen inleven. Iedereen heeft recht op de beste verdediging.

U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen (bellen of via e-mail) voor een oriënterend gesprek.


Stel hier uw vragen voor het gratis spreekuur onlineWilt u voor een goede en snelle beantwoording s.v.p. de onderstaande gegevens invullen?

Hartelijk dank voor uw bericht.

Helaas is er iets misgegaan met het versturen van uw bericht, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.