Louis van Vlerken

"In 1989 heb ik mijn rechtenstudie aan de universiteit van Tilburg afgerond en sinds die tijd werk ik als advocaat. Met de algemene praktijk als solide basis, heb ik me doorontwikkeld op rechtsgebieden zoals aansprakelijkheidsrecht (letselschades), faillissementsrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. In het rechtsgebiedenregister van De Nederlandse Orde van Advocaten sta ik geregistreerd onder de algemene praktijk. Deze registratie verplicht mij volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten, jaarlijks tien opleidingspunten te behalen.
Ondernemers en particulieren worden met raad en daad bijgestaan. Daarbij komt mijn ruime expertise en ervaring opgebouwd als faillissementscurator, goed van pas. Vanaf 1989 treed ik op voor werkgevers en werknemers in allerlei arbeidsgeschillen. 

Verder weten veel mensen mij te vinden die betrokken raken in allerlei situaties waarbij schade is ontstaan, waarbij juridisch advies of bijstand wenselijk is. Te denken valt daarbij aan benadeelden bij verkeersongelukken, arbeidsongevallen en andere ontstane letselschades. Maar ook als u aansprakelijk stelt, of wordt gesteld, voor een geleverde dienst of product.

Als uw zaak hierom vraagt, bijt ik me er flink in vast. Uiteraard zonder de kosten en de haalbaarheid uit het oog te verliezen. Als ik een mooi resultaat voor mijn cliënt heb bereikt waarmee deze goed verder kan, geeft dat een hoop energie en inspiratie!

Ook al is uw zaak niet eenvoudig, met u wordt een werkbare strategie gevolgd om tot een goede afwikkeling te komen. Via een snelle schikking of desnoods een procedure. Met zorgvuldige aandacht voor uw zaak en achtergronden.

Met mijn werkwijze wil ik mensen binden, betrokkenheid vinden we bij GLDK belangrijk. “OpRecht Betrokken” naar onze cliënten die een goede juridische dienstverlening mogen verwachten tegen een redelijke prijs."

Rechtsgebieden

Direct contact opnemen

Vestiging:
Telefoon:
Fax:

Geldrop
040-2852746
040-2859085

Stel hier uw vraag aan Louis van Vlerken

Stel hier uw vragen voor het gratis spreekuur onlineWilt u voor een goede en snelle beantwoording s.v.p. de onderstaande gegevens invullen?

Hartelijk dank voor uw bericht.

Helaas is er iets misgegaan met het versturen van uw bericht, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.