Actueel

GLDK Attendering nr. 6; Gratis spreekuur online

Geachte dames en heren,

Met gepaste trots mogen wij u mededelen dat wij zijn gestart met een gratis 'spreekuur online'. Hoewel wij u graag op een van onze kantoren in Geldrop of Helmond ontvangen, weten wij uit ervaring dat niet iedereen bij machte is om op de vaste, gratis spreekuurtijden te verschijnen. U blijft dan langer met uw vraag of probleem rondlopen terwijl wij u misschien heel snel kunnen helpen.

Vandaar dat we vanaf nu de mogelijkheid bieden uw vraag gratis online te stellen via onze site www.gldk-advocaten.nl. Wij bekijken intern uw vraag- of probleemstelling en een van onze advocaten neemt dan binnen 24 uur contact met u op.

U kunt bij ons vertrouwen op jarenlange juridische praktijkervaring, maar tegelijkertijd vergeten wij niet vernieuwend te zijn. We staan u graag terzijde met een persoonlijke en oplossingsgerichte benadering om voor u het beste resultaat te behalen.

Mocht u een vraag of probleem hebben dan zien wij u graag online terug. Vanzelfsprekend bent u ook welkom tijdens de gratis spreekuren in Geldrop of Helmond. In Geldrop iedere maandag van 18.30 tot 19.30 uur en in Helmond van 18.00 tot 19.00 uur. Verder kunt u elke woensdag op beide kantoren terecht van 17.00 tot 18.00 uur (zonder afspraak).

Hartelijke groet,

Het team van GLDK advocaten

LinkedIn Share

Artikelen



Stel hier uw vragen voor het gratis spreekuur online

Volg ons op:


Stel hier uw vragen voor het gratis spreekuur online



Wilt u voor een goede en snelle beantwoording s.v.p. de onderstaande gegevens invullen?









Hartelijk dank voor uw bericht.

Helaas is er iets misgegaan met het versturen van uw bericht, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.